DÉ offset en digitaal drukkerij van Utrecht!
DrukkerijUtrecht.nl

DrukkerijUtrecht.nl is een concept van True Colours en is DÉ offset en digitaal drukker van Utrecht en omgeving. We denken graag met u mee, van creatief grafisch ontwerp tot verrassend drukwerk.

Wij produceren al uw drukwerk en alle printmedia producten in eigen huis, met behulp van de beste specialisten, de modernste technieken en de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen.

Wat we zoal drukken

Dagelijks produceren we uiteenlopende grafische producten.

brochures
brochures
folders
folders
briefpapier
briefpapier
visitekaartjes
visitekaartjes
enveloppen
enveloppen
flyers
flyers
posters
posters
ansichtkaarten
ansichtkaarten
compliments
compliments
offertemappen
offertemappen
menukaarten
menukaarten
bureaukalender
bureaukalender
vouchers
vouchers
promo mailing
promo mailing
valentijn mailing
valentijn mailing
display
display
display
display
folderbakje
folderbakje
display
display
contourfrezen
contourfrezen
winkelpanelen
winkelpanelen
display
display
aluminium mappen
aluminium mappen
bordspel
bordspel
leren boek
leren boek
houten_panelen
houten_panelen
vloerstickers
vloerstickers
krijtbordjes
krijtbordjes
cadeaubox
cadeaubox
verpakking
verpakking
verpakking
verpakking
product dozen
product dozen

Wilt u meer weten?

Kom kijken in onze showroom, stel uw vraag online of neem contact op met één van onze order managers hieronder. Zij kunnen u verder helpen met al uw drukwerk vragen.

Wij kunnen u verder helpen

Hoe wij uw drukwerk produceren

Voor grote oplagen

Onbegrensde mogelijkheden, accuraat kleurmanagement en kostenefficiënt in grote oplagen. Of het nu om uw reclamefolder, uw huisstijl of bedrijfsbrochure gaat, alleen de hoogste kwaliteit drukwerk vinden wij goed genoeg.

offset drukken

Voor kleine oplagen en gepersonaliseerd drukwerk

Flexibel, kostenefficiënt in kleine oplagen en met een zeer korte levertijd. Ideaal voor een gepersonaliseerde mailing, een snelle beurs-actie, last-minute verkoopacties of communicatie tijdens evenementen.

digitaal drukken

Displays, verpakkingen en POS materiaal

Displays, verpakkingen en POS materiaal Wij printen direct op hout, kunststof, aluminium en zelfs glas tot 5 cm dik! Daarnaast printen we op grootformaat vanaf de rol op hoogwaardige papiersoorten en bannermaterialen. Uniek is ook de extra witte inkt in onze machine. Daarmee kunnen transparante materialen dekkend printen of wit meeprinten als onderdeel van het beeld.

Voor het in precisie (contour) snijden of frezen hebben wij een lasergestuurde machine in huis die uw object tot op de micromillimeter nauwkeurig afwerkt.

grootformaat drukken

Duurzaam, ook in de afwerking

Perfecte afwerking hoort bij hoogwaardig drukwerk. Niet alleen omdat het er mooi uitziet maar ook omdat het in veel gevallen ook voor een langere levensduur van het drukwerk zorgt. Doordat wij de afwerking in huis verzorgen zijn wij flexibel qua planning en scherp qua prijsstelling. Zo houden we de volledige controle over het gehele productieproces.

nabewerking

Secuur handwerk, snel en efficiënt!

Secuur handwerk, snel en efficiënt! Sommige handelingen kunnen nou eenmaal niet machinaal gebeuren. Het handmatig verwerken van drukwerk behoort daarom ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. Bijvoorbeeld diverse objecten op de juiste manier verzamelen en in de verpakking leggen, insealen en voorzien van een adressticker. Of het plakken van wobblers die met een gepersonaliseerde brief in een envelop gestoken moeten worden om per post verstuurd te kunnen worden.

offset-drukken

Vormgeving

De vormgeving bepaalt in grote mate de kracht waarmee een creatief concept wordt uitgedragen. Onze Creative Designers vertalen het creatief concept naar visueel krachtige vormgeving. Of het nu om een logo, een huisstijl, drukwerk of digitale media gaat, wij weten precies hoe de vormgeving het beste op het gekozen medium werkt.

grafisch-vormgeven